Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Λεβάντα | Συνεργείο Καθαρισμού Βόρεια Προάστια, Κηφισιά Αττική

Ο καθαρός εργασιακός χώρος είτε αυτό είναι γραφείο, είτε κατάστημα σίγουρα βοηθάει όχι μόνο την εικόνα της επιχείρησης προς τους πελάτες, αλλά και τους εργαζόμενους, τους βοηθάει να αποδίδουν καλύτερα. 
 
Ακόμα, σε πολυσύχναστους χώρους όπως πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, κλινικές κ.α. είναι αναγκαίος ο τακτικός καθαρισμός τους για την διατήρηση της σωστής υγιεινής. Η επιχείρησή μας “ΛΕΒΑΝΤΑ” δραστηριοποιείται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια και την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική. Το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού μας μπορεί ν'αναλάβει τον αρχικό ή τακτικό καθαρισμό της επιχείρησής σας προσφέροντας ένα μοναδικό και πεντακάθαρο αποτέλεσμα. 
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει ως κύριο στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών για κάθε επαγγελματικό χώρο όπως, γραφεία, τράπεζες, φροντιστήρια, γυμναστήρια, καταστήματα κ.α. στην Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια, την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.
 
 
 
ΑΨΟΓΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
Αξιολογούμε το χώρο σας και παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες και το χρονοδιάγραμμα κάθε επιχείρησης. Οι μέθοδοι καθαρισμού που εφαρμόζουμε είναι σύμφωνες με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας και χρησιμοποιούμε καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον. 
 
Χάρη στην άψογη εξυπηρέτησή μας και τις οικονομικές τιμές μας έχουμε αναπτύξει με όλους τους πελάτες μας άριστες σχέσης συνεργασίας και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε πάντοτε στις απαιτήσεις τους.
 

Για την σωστή εκτίμηση του χώρου σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας στο χώρο σας οικονομικά και
με την εγγύηση "ΛΕΒΑΝΤΑ". 

Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, το Μαρούσι, τα Μελίσσια,
την Δροσιά αλλά και όλη την Αττική.